English EN Norwegian NO Spanish ES

Marbella Club Resort

Rundt golfbanen på Marbella Club Golf Resort tilbys det spennende eiendomsmuligheter for de som ønsker et ekslusivt hjem i solen i fredelige omgivelser.

Du kan velge mellom å anskaffe en tomt for å bygge et hus selv eller anskaffe et ferdig bygget hus tegnet av en av områdets beste arkitekter. Flere hus og tomter her har eksepsjonell utsikt over det afrikanske stredet og kysten utover fra de sørvest vendte skogseiendommene og gjør dette til et perfekt sted å bo i Marbella området. Selve anlegget her har også sitt eget Ridesenter samt 24 timers sikkerhet med begrenset tilgang.

På Marbella golfklubb, mottar golfere et servicenivå som kun kan forventes av en femstjerners golfresort. Her på Marbella Club Golf Resort, hentes køllene ved ankomst og plasseres i din buggy for å fjerne alt stress og press forbundet med de andre mer kommersielle golfklubbene. Her ingenting er for mye for langt, slik at du kan slappe av og fokusere på spillet ditt. Klubbhuset har en ypperlig beliggenhet med utsikt over Marbella Club’s golfbaner og sjøen ved det førstee hullet, og kan by på nært perfekte omgivelser til å slappe av i etter runden. På kjøligere dager er det fyr i peisen og salonger med rustikkstil møbler, atmosfæren blir som i en jakthytte i tråd med de tidlige aristokratiske tradisjoner i Marbella Club. Selve golfbanen er designet av Dave Thomas, og ligger kun en 20 minutters kjøring opp i åsen i Benahavis fra hotellet med samme navn på The Golden Mile.

Ved begrenset spill og tolv minutter mellom tee off tidene, er overfylte runder ikke en bekymring her og morgen tee off tid er mer eller mindre garantert hos Marbella Club Golf Course.

TAKE A LOOK AT THE PROPERTIES AVAILABLE IN THIS AREA