Contact Us

  Please contact us to schedule a visit to your dream home.

  Please fill in the form with the information related to your inquiry and we will answer you as soon as possible.

  Send us a mail

  [email protected]

  Call us

  • +47 922 33 500 (Norway)
  • +34 677 990 992 (Spain)

  Address

  Ricardo Soriano, 65. 29600 Marbella (Malaga) Spain

  Schedule

  Monday to Friday 09:00 to 20:00 Saturday 09:00 to 14:00

  What our customers say?

  Hear from our satisfied customers and clients.

  EINAR ASKVIG – VOGT ADVOKATKONTOR MARBELLA

  5

  “Einar Askvig sier følgende: Å kjøpe eiendom i Spania kan være problematisk. Dette er ofte på grunn av språk, et ukjent juridisk system og et meglingssystem som er svært uvanlig. Språket og rettssystemet kan ikke endres over natten. Imidlertid kan du forsikre deg mot de verste fallgruvene ved å bruke en megler som har erfaring fra Spania og å følge opp prosessen fra A til Å. Vårt firma har samarbeidet med Knut Helge Nordbotn og selskapet hans over en rekke år og gjennomfører akt fra svært store til mer beskjedne eiendomstransaksjoner sammen. Knut’s kjennetegn er at han har den nødvendige erfaringen til å gi gode og riktige råd; og at han vet hvor grensen bør gå for sitt eget råd når det gjelder de juridiske og skattemessige konsekvensene av å kjøpe eiendom. Det er svært risikabelt å bruke meglere som uttrykker at de kan gjøre alt. Nordbotn er den rette personen i en eiendomsprosess, og han har en rekke ganger vist en imponerende arbeidskapasitet til fordel for sine kunder. Han er sterkt anbefalt som megler i Spania!”

  MORTEN HANSEN – UTLENDINGSDIREKTORATET (UDI)

  5

  “Morten Hansen sier følgende om Knut H Nordbotn og Vogt Law: Tusen takk. Det har vært fint å ha å gjøre med dere begge. En meget dyktig og operativ bistand. Veldig lett for meg å anbefale dere både til alle jeg hører tenker på å kjøpe noe i Spania. Dere er sannsynligvis en uslåelig kombinasjon av megler / advokat i området.”

  ASBJØRN KLEVEN – KLEVEN VERFT

  5

  “Asbjørn Kleven sier følgende: Knut Helge Nordbotn var profesjonell og engasjert i arbeidet med å videreselge det første huset vi kjøpte fra ham. Han ga en god eksponering til markedet og fulgte opp hele salgsprosessen fra start til slutt på en profesjonell måte. Vi kan si det samme når vi kjøpte hus nummer to av ham, igjen på en profesjonell og behagelig måte. De lyttet og forstod våre krav. De delte sin kunnskap og erfaring i markedet med oss. Viste oss sine egne eiendommer samt eiendommer for salg i samarbeid med andre agenter før vi fant den rette eiendommen. Vi anbefaler Knut og hans team som megler i Spania.”

  HÅKON HAUGE – STÅLE KYLLINGSTAD – IKM

  5

  “Håkon Hauge sier følgende om Knut H Nordbotn og hans team: Ved å foreta investeringer i Spania, kan man ikke unngå å føle seg litt utrygg før en kjøper eiendom, og når ikke alle i tillegg snakker eller forstår samme språk blir alt vanskeligere. Når vi valgte hvor vi ønsket å investere, ble jeg rådet til å kontakte Knut H Nordbotn og hans team, fordi de har lang erfaring og opptrer vennlig og profesjonelt, uten å legge utidig press på sine kunder. Dette gjorde det mulig for oss å ta den tiden vi trengte til å finne de riktige prosjektene med kunnskap om at vi hadde valgt riktig. Vi kan anbefale Knut Helge Nordbotn og hans team som megler i Spania.”

  OLAV STANGELAND – STANGELAND GRUPPEN AS

  5

  “Olav Stangeland sier følgende om Knut Helge Nordbotn og hans team. Knut Helge Nordbotn har bistått meg og min kone i hele prosessen med kjøpet av eneboligen vår i Marbella. Utvelgelse, tilpasning og renovering ble utført helt etter våre ønsker og smak. Vi opplevde at våre ønsker ble forstått og lyttet til. Kunnskapen om Spania og nettverket deres har gjort prosessen effektiv og positiv for oss. Knut Helge Nordbotn og hans team er profesjonelle og dyktige aktører som har gjort eiendomshandelen vår til en positiv opplevelse. Vi anbefaler Knut Helge og hans team på det sterkeste.”

  JONNA BASBERG

  4.9

  “Knut-Helge Nordbotn is a real estate broker and a person I can recommend to take care of buying and selling properties in the Marbella area! In Marbella it’s also extra nice with someone you can trust and who keeps a deal. Knut-Helge has taken care of everything for us, even when we had to leave everything to him due to Corona! He is solution-oriented and agile. He has all the necessary contacts and is irreplaceable when the situation “becomes Spanish”. I both bought and sold my lovely apartment through him.”

  Make your dream a reality!

  Let us make your property dream come true! We will support you throughout the process of finding the perfect property.

  Contact us